26 Eylül 2009 Cumartesi

le dereglement du monde- Maalouf

Iyi günler.

Ben kitabı yeni yayınlanan Maalouf'un bitmiş Dün akşam Amin.
Şimdi aklıma ilk kelimeleri düşmüş:

"Cehenneme giden yol iyi niyet taşı" ile kaplıdır

Maalouf, dünyada çok başarılı bir çok koyarak bireysel ikilemler. Ne zaman okumak, diyorsun; evet, yazar gibi düşünüyorum. Evrensel ilkeleri ve özellikle insan oluşturma arasında olan hiçbir tolerans ilkesine söylemeyeceğiz biri olmalıdır.

Çevre Sorunları, problemleri göçmenlerin günlük Yaşamda, kitaptaki düşüncelerin dışında çivi için dünyanın tüm alanlarına kadar yüz.

Nasıl ve yazar kendisi ile çatışma içinde kim olduğunu bu çivi çivi çözmek için.
Kitap, bir yerde dediginiz görüşlerini ulaşacak bir hata olmalı ilerler.

Örneğin, 134 sayfa, "... Irak ordusunun ABD ordusundan yenmek için kısa bir süre içinde. Ama Sayfasında" kazanilan askeri zafer ... Amerikalılar önce, ortaya çıktı birden sonuçları önceden tahmin edilemez, siyasi ve ahlaki yenilgi herhangi bir sürpriz var. Gibi bu sürekli masaya yatırılır ekşilik şeffaflık kültürünün yaygın olmayan bir es, ...." karşılaşan dünyanın bu daha fazla Rest
Ne zaman, Irak savaşının ilk günlerinde cümleyi okuyup dünya şeffaflık geri Kalani için bir örnek bir ülke bile "" nitelemesi haberleri sansür değildi sen titreme yapar değil.
140 yazar tekrar Sayfasında, "... çünkü benim saf, yoksa Partiler, gruplar, Klan hala sizden uzağa muaftır. Gözlerimi şey benim zihin özgürlüğüne değerlidir ..." Sonra; 49. sayfa "üzerine ... Powers bitmişti gençler, bir" saç dilinde tekrarlanır olmalıdır balık gibi suda devrimci "ve bitkin. camileri tekrar gibi hissetti kendini yana başlayacak. İnsanlar, ona Burada oluşturulan, neyin tam zındık satmaya bir benzeri şimdi görünmüyor belirsiz Mülkiyet idiği bilemeyiz . Şimdi herkesin anlayabileceği bir dilde konuşuyor. genç yerinden aynı kitabın ayet, yaşlı herkes bilir.

Aynı zamanda hareket olarak bir doktrin ait olan ne .. daha güçlü olabilir At
Kimse ona ihtiyaç kabul istiyordu. Creator bu hakkın ezelden ve Sonsuza Kadar lutfuyla kişi Felç vardır ... "......................
..................................
Çivi ötesinde bir sonucu olarak,
Dünyada Çivi aslında sorumlu olmalıdır, uzanmak

Diyorum,
ben.

Yours

saygı.

Efsun

http://www.tv5.org/TV5Site/litterature/critique-1296-amin-maalouf_le-dereglement-du-monde.htm

http://adonis49.wordpress.com/2009/05/28/how-confident-are-you-in-the-future/

http://en.wordpress.com/tag/le-dereglement-du-monde/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder